Mona&Eivind Fønss
© Better ways to better days
Du får ikke et kvalitets-resultat uden kvalitets-medarbejdere! Der er ikke brug for udenom-snak! Lad os hjælpe dig fremad!

Global Priority

Global Priority er en af verdens førende organisationer inden for implementering af værdidrevet lederskab. I mere end 30 år har vi fokuseret vores opmærksomhed på at udvikle højkapacitets værdidrevne ledere.

Vores mission

Vores mission/opgaven er at tage din virksomheds værdier ned fra væggen og sætte dem ind i hjerter og tanker på dine medarbejdere! Hvad hvis der er en måde at forbedre kulturen i din organisation, et skolesystem, regeringen eller en hel nation?

Vores tilgang

Vi begynder med "tankelederne", der skaber skift i tilgang og perspektiv. Vi dikterer ikke – vi samarbejder. Vores tilpassede løsninger er designet til dem, der ønsker at skabe langsigtede ...?

Priser og honorar

Foredrag og undervisning aftales seperat. Priserne vil bla afhænge af deltagerantal og tidsforbrug. Alle rejse- og fortæringsudgifter og eventuelle materialer medgår i vores afregning. Kontakt os for tilbud. Rådgivning, coaching og parterapi kr. 850,- per påbegyndt time (også on-line, skype, zoom, messenger). Forløb: Det er ofte relevant at indgå i et forløb, for at opnå de bedste resultater. Afhængigt af din/jeres situation tilbyder vi følgende: 5 timers forløb 4.400,- kr. Hver følgende time 950,- kr. 10 timers forløb 8.000,- kr. Hver følgende time 850,- kr. 15 timers forløb 11.000,- kr. Hver følgende time 800,- kr. Beløbet betales forud. Send os en mail eller ring, så har vi et udgangspunkt for vores videre dialog.
Vi hjælper DIG med at udvikle sunde RELATIONER på baggrund af fælles VÆRDIER - better ways to better days

Vores metode

Global Priority Solutions tilbyder mere end 45 værdier opdelt i 5 modulprojektmapper. Enkeltpersoner, små grupper og virksomheder kan bruge vores effektive RoundTable™ metode, til at udforske de mere end 45 karakterdannende værdier.

Værdier - dine værdier

Dine værdier er de “briller”, hvorigennem du ser dig selv og din verden. Efterhånden som værdierne udvikler sig, krystalliseres og prioriteres de til at danne et værdisystem. I det væsentlige danner de din egen "personlige sandhed", hvorfra selvværd, tilfredsstillelse og modstandskraft udvikles. Her er vi ikke fokuseret på værdier, som vedrører etik, moral eller politiske / religiøse synspunkter.