Mona&Eivind Fønss
© Better ways to better days

Tilbud

Du har ikke brug for udenom-snak! Lad os hjælpe dig videre og igennem!

Rådgivning

Vi foretrækker at mødes ansigt-til- ansigt. Det giver den bedste fornemmelse og forståelse af den situation du/I beskriver for os. Vi benytter selvfølgelig også de moderne hjælpemidler såsom SKYBE, mobilen, FB, email m.m. Tavshedspligt er en selvfølge: Det er en selvfølgelighed, at enhver henvendelse behandles med største diskretion, og alle medarbejdere er omfattet af løftet om absolut tavshed.

Foredrag

Vi har i årevis holdt foredrag over hele landet og flere steder i udlandet. Det har vi gjort for virksomheder, offentlige institutioner og selvfølgelig forskellige kirkesamfund. Vi har været talere og undervisere på familielejre, store og mindre grupper. Vi har en række “faste emner” og kan naturligvis også tilpasse indholdet til de ønsker du og din gruppe ønsker dækket!

Undervisning

Siden begyndelsen af 90’erne har vi afholdt egentlig undervisning om mange emner indenfor opbygning og vedligeholdelse af gode relationer. Det er klart, at undervisningen går meget mere i dybden end et foredrag kan gøre. Derfor er det også vigtigt, at der bruges mere til til et undervisningsforløb. Flere gange har vi oplevet, at et foredrag har været forløberen for ønsket om en egentlig undervisning.

Undervisning/Information

Som ægteskabsrådgivere/coaches tilbyder vi forskellige former for undervisning, og vi rejser gerne langt for at udbrede vores viden om pardannelse, ægteskab og familieliv. Vi har en målsætning om at oplyse så mange som muligt om fundamentet/værdierne for et sundt parforhold og ægteskab. Vi kan tilbyde en spændende og mangfoldig undervisning til afgangsklasser, ungdomsklubber og ungdomsuddannelser samt unge- og voksengrupper. Vi deler også gerne vores erfaringer og viden med lærere og pædagoger og andre fagfolk. Vi har solid erfaring med rådgivning og undervisning, som sikrer formidling af hensigtsmæssige relevante kompetencer. Dette sker med udgangspunkt i værdi-baseret undervisning så grundlaget for et sundt velfungerende samliv kan etableres. På vores hjemmeside kan man gratis se en række mindre videoer om relevante emner. Foredrag og undervisningens indhold kan, efter aftale, tilpasses netop jeres behov og ønsker. Kontakt os gerne ved spørgsmål eller for en pris.

Priser og honorar

Foredrag og undervisning aftales seperat. Priserne vil bla afhænge af deltagerantal og tidsforbrug. Alle rejse- og fortæringsudgifter og eventuelle materialer medgår i vores afregning. Kontakt os for tilbud. Rådgivning, coaching og parterapi kr. 950,- per påbegyndt time (også on-line, skype, zoom, messenger) Forløb: Det er ofte relevant at indgå i et forløb, for at opnå de bedste resultater. Afhængigt af din/jeres situation tilbyder vi følgende: 5 timers forløb 4.400,- kr. Hver følgende time 950,- kr. 10 timers forløb 8.000,- kr. Hver følgende time 850,- kr. 15 timers forløb 11.000,- kr. Hver følgende time 800,- kr. Beløbet betales forud. Send os en mail eller ring, så har vi et udgangspunkt for vores videre dialog.
Vi hjælper DIG med at udvikle sunde RELATIONER - better ways to better days